Onderwerpen

vrijdag 28 februari 2014

The pink bear

Via het mooie blog van Marloes things-i-love.nl won ik de prachtige Babasouk poster met roze beer van Stacie Bloomfield. Hij moest helemaal uit Australië komen, maar heeft hier nu een fijn thuis gevonden. Ik ga nog op zoek naar een passende lijst, voor nu moet hij het eventjes doen met een stukje tape aan de muur.

De roze kaart met het hartje ontwierp ik zelf, je kunt deze gratis downloaden en printen via deze link.


Een heel fijn weekend allemaal!

dinsdag 18 februari 2014

Kindjes #26

Het bos. Voor ons een uitlaatklep, we komen er graag.
Om te rennen, te klauteren, te picknicken, ons te verwonderen....
maar vooral om lekker onszelf te zijn!Anki kwam met een prachtig idee, naar aanleiding van dit project.
Ik doe mee en probeer regelmatig een foto van onze kindjes te plaatsen, zoals ik ze zie. 
Kijk bij Anki voor de complete lijst met deelnemers.

I am your parent, you are my child. I am your quiet place, you are my wild.
Maryann K Cusimano

donderdag 13 februari 2014

Hartjes give-away


Afgelopen week maakte ik nog wat kleihangers, ik geef graag een setje weg aan één van jullie.
Meedoen kan tot en met zondag 16 februari.
Laat hieronder een berichtje achter als je ze wilt winnen.

Fijne Valentijnsdag! 

Update: de hartjes zijn gewonnen door Bernice. Veel plezier ervan :-)

dinsdag 11 februari 2014

Valentijn printables!

Al ben ik geen Valentijnsdag-fan, het vieren van de liefde vind ik heel belangrijk. Dit mag natuurlijk elke dag. Ik hou van hartjes, ik vind de vorm gewoon erg mooi en ik word er vrolijk van!

Ik ontwierp een kaart in twee verschillende kleuren die je gratis kunt downloaden. Print maar uit en verras iemand met dit lieve gebaar, of hang het kaartje lekker aan je eigen muur! Ik hoop dat jullie er blij van worden en zou het leuk vinden om een foto te zien, mocht je de printables gebruiken.KLIK HIERONDER OP DE AFBEELDING EN PRINTEN MAAR :-)

  

dinsdag 4 februari 2014

Ikea Bråkig

Je hebt er vast al over gelezen, Ikea heeft een limited edition collectie uitgebracht, genaamd Bråkig (rebels). De collectie is ontworpen in samenwerking met ArtRebels, een creatief collectief uit Kopenhagen. Het resultaat is een gedurfde mix van Deens design, mode en kleur. De ontwerpen van ArtRebels staan bekend om hun grafische harlekijn patronen. Deze gekleurde ruiten lopen dan ook als een rode draad door de Bråkig collectie. Van opbergdozen en dienbladen tot behang en servies.

ArtRebels:
“The idea was to create a line of limited edition products inspired by the ArtRebels universe; cool, young, colourful, fresh, with a taste of Trailerpark music festival.”

Ik hou ervan! Ik bezocht de Ikea de afgelopen twee weken dan ook al drie keer om wat moois uit deze serie te bemachtigen. 


Deze set opbergdozen uit de Bråkig collectie wilde ik heel graag, de kleurtjes passen perfect in ons huis. Je ziet hier ook 'n stukje van een deken uit de vorige limited edition van Ikea; Trendig. Ik had het geluk dat de deken nu flink afgeprijsd was. Die kon ik dus niet laten liggen!


Ook de bureaulamp komt uit de nieuwe serie Bråkig, fijn kleurtje hè? De lamp is er ook in roze en goud. 
Het hartje op de muur kreeg ik van Heis

Klik hier om meer te zien van de Bråkig collectie. Ik kocht ook nog een krukje (blauw) en drie verschillende stoeltjes (roze, mint en naturel hout). Nu wil ik nog één keertje terug voor het behang... 1 rolletje maar. Beloofd.

Wat vinden jullie van de Bråkig collectie? Ook al wat gekocht?