Onderwerpen

vrijdag 20 december 2013

Onze kerstboom en uitslag give-away

Oké, eerlijk is eerlijk... je ziet hier de mooiste details van onze kerstboom. En wat ook eerlijk is; ik vind onze boom prachtig zoals hij nu is, al is de eenheid ver te zoeken. Met liefde en veel plezier versierd door Tijn en Nora. Ze worden elke ochtend weer helemaal vrolijk bij het oplichten van de gekleurde lampjes.

Wat er zoal inhangt: kunststof blauwe ijskristallen van Koziol, gecombineerd met antieke hangers en ornamenten van de kringloop. Foute zilveren slingers, gecombineerd met een Engelpunt-slinger. En verder kinderknutsels, witte belletjes, fel gekleurde mini-balletjes, transparante ballen met glitter erin, beertjes, lelijke gekregen-bij-de-supermarkt-hangers én sinds een paar dagen Candy Canes en ander snoepgoed! Vrolijkheid alom ;-)

En dan nu de uitslag van de klei(ne) kerst give-away... Setje 1 is voor Susanne van Frivole, setje 2 is voor Marieke van Miepisch, setje 3 is voor Arja van Ons huisje op negen hoog. Willen jullie je adres naar mij mailen? info@eendotjewat.nl ♡ In 2014 ga ik weer nieuwe give-aways bedenken, ik vind het zo leuk om jullie blij te maken met een kleinigheidje in de brievenbus.

Hele fijne feestdagen allemaal geniet ervan!

donderdag 19 december 2013

Een klei(ne) kerst-give-away (t/m 20 december)

Afgelopen weken maakte ik kleihangers, ik vind ze mooi, maar ik kan ze helaas niet kwijt in onze boom. Tijn en Nora hebben namelijk elk takje van de boom al volgehangen met prullen. Dit jaar geen eenheid in onze kerstboom hoor! Ik zal komend weekend nog wat foto's van onze boom plaatsen, dan krijgen jullie er een beeld bij ;-)


Ik heb drie setjes gemaakt van de kleihangers en deze wil ik graag uitdelen. Hopelijk kan ik drie van jullie blij maken met deze hangertjes. Laat hieronder even een berichtje achter als je een setje wilt winnen en welke je voorkeur heeft. Zaterdag a.s. wil ik ze versturen, dan zijn ze er nog voor de kerst.


En nog een leuke tip; op het blog van mijn schoonzus Manon en haar vriendin Fieke kun je leuke gehaakte kersthangers winnen, gemaakt door de oma van Manon and-because.blogspot.nl

Zijn jullie al helemaal klaar voor kerst?

zondag 15 december 2013

Get LEF studios up and running!

Al eerder schreef ik over het bijzondere project waar ik mee bezig ben, voor de actie 'Get LEF studios up and running!'

Een klasgenootje van Tijn is ernstig ziek, er is drie maanden geleden acute leukemie bij hem vastgesteld. Op dit moment zit hij volop in behandeling, een zware tijd voor hem én zijn ouders. Door de rollercoaster waar dat gezin nu in zit komt de bouw van de geluidsstudio waar zijn ouders al jaren aan werken, in het gedrang. Natuurlijk richten zij zich nu volledig op hun zoon, de behandeling van zijn ziekte gaat jarenlang duren. Dus is er een actie opgericht om geld en materialen in te zamelen voor de afbouw van de geluidsstudio, zodat er een inkomen kan binnenkomen wanneer ze eenmaal 'up and running' zijn. 

Samen met dit jongetje heb ik ontwerpen gemaakt voor kerstkaarten, die we verkopen voor deze actie. En dankzij lieve Pascale en haar man, zijn ze nu (gratis!) gedrukt bij Wilco Printing and Binding. Ook werden er door Wilco prachtige enveloppen bijgeleverd. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp!

We hebben nog heel wat setjes te verkopen...
Dus mocht je nog op zoek zijn naar leuke kerstkaarten en dit goede doel willen steunen, mail dan naar kerstkaarten@lefweb.nl om je bestelling door te geven. Je kunt hiervoor ook contact met mij opnemen: info@eendotjewat.nl


Mocht je nog ideeën hebben om dit gezin te helpen, dan hoor ik het graag. De volledige opbrengst van deze actie zal wanneer de studio goed draait, aan KiKa geschonken worden.

woensdag 11 december 2013

Winterdier

De serie winterdieren die je kunt bewonderen op het prachtige blog van Anki, zijn zo grappig... Je ziet er de meest uiteenlopende dieren in de gekste wintertaferelen (zelfs één echt dier, kat Joepie van mijn schoonzus Manon) Je kijkt je ogen uit in de winterdieren-galerij!!

Mijn winterdier is een lief hertje dat lekker op stap gaat in haar mooiste wintersjaal ;-)


dinsdag 3 december 2013

Kindjes #24

Spannende dagen zo rond pakjesavond...
Tijn beet van de zenuwen zijn tand stuk op een pepernoot! Haha, nee hoor, hij is flink aan het wisselen. Een heel ander gezicht krijgt hij ervan, hij slist nu ook een beetje als hij praat :-)
Veel plezier met Sinterklaas!

Anki kwam met een prachtig idee, naar aanleiding van dit project.
Ik doe mee en probeer elke week een foto van onze kindjes te plaatsen, zoals ik ze zie. 
Kijk bij Anki voor de complete lijst met deelnemers.

I am your parent, you are my child. I am your quiet place, you are my wild.
Maryann K Cusimano

zondag 1 december 2013

Drukke tijden

Heel erg bedankt voor alle lieve en leuke reacties die ik elke keer krijg van jullie!

Het is op mijn blog even wat rustiger, omdat het in mijn leven nu juist druk is. November en december zijn hier altijd al van die drukke maanden; naast sinterklaas, kerst en oud & nieuw hebben we ook nog heel wat verjaardagen te vieren. Gezellig natuurlijk, maar het kost wel een hoop tijd.

En er zijn ook minder leuke dingen. Met de gezondheid van mijn vader gaat het helaas niet zo goed, dus ik probeer mijn ouders -zoveel ik kan- te helpen op de boerderij.

Qua werk ben ik met veel projecten tegelijk bezig... Voor één project wil ik graag aandacht vragen:
Bij een klasgenootje van Tijn is twee maanden geleden acute leukemie vastgesteld, echt verschrikkelijk. Door de rollercoaster waar dat gezin nu in zit komt de afbouw van de geluidsstudio waar zijn ouders al jaren aan werken, in het gedrang. Natuurlijk richten zij zich nu volledig op hun zoon, de behandeling van zijn ziekte gaat jarenlang duren. Dus is er een actie opgericht om geld en materialen in te zamelen voor de afbouw van de geluidsstudio, zodat er een inkomen kan binnenkomen wanneer ze eenmaal 'up and running' zijn. 
Samen met dit jongetje heb ik ontwerpen gemaakt voor kerstkaarten, die we gaan verkopen voor deze actie. Ze kunnen alle hulp gebruiken: Get LEF Studios up and running! Mocht je nog ideeën hebben om dit gezin te helpen, dan hoor ik het graag. De kaarten zullen over ongeveer een week te koop zijn (zodra we een sponsor-drukker gevonden hebben). De volledige opbrengst van deze actie zal wanneer de studio goed draait, aan KiKa geschonken worden.

Ik ben dus even wat minder aanwezig hier en ik loop ontzettend achter met het lezen van blogs... Ik probeer het zo goed mogelijk bij te houden, omdat ik zelf ook altijd zo geniet van jullie lieve reacties, maar dat lukt me nu even niet, sorry daarvoor.

Een fijne nieuwe week allemaal!