Onderwerpen

donderdag 28 februari 2013

Post


Februari was een hele fijne maand wat post betreft :-)
Ik heb werkelijk van alles in mijn brievenbus mogen ontvangen...
Ik kreeg post van Liesbeth, Anne, Jorian, Mirjam, Frederieke, Andrea en Caroline.
Heel hartelijk dank allemaal!

maandag 25 februari 2013

Lazy weekend


We hadden een fijn lui weekend (alweer... ;-)), zondag ben ik de deur niet eens uit geweest. Lekker warm binnen gebleven. Gelukkig vermaken Tijn en Nora zich altijd wel, ook binnen. Tijn en ik hebben lekker geknutseld en Bart heeft heerlijk gekookt voor ons.

Maar het wordt tijd voor actie, ik wil naar buiten! Bart en ik hebben dit weekend plannen gemaakt om de tuin aan te pakken, dat is nu nogal een saai en kaal geheel. Daar moet nog wat kleur in worden gebracht, dat past beter bij ons! Dus als het weer verbetert, zullen we de komende weekenden gaan besteden aan de tuin. Een aantal maanden geleden kocht ik een barok kuifbed via Marktplaats, deze ga ik in een vrolijk kleurtje schilderen en dan maken we er een bank van voor onder onze overkapping. Verder heb ik nog oude cementtegels die ik wil gebruiken in de tuin, er komt een schommeltje, een boom en heel veel kleurrijke bloemen. Ik hoop dat het net zo mooi wordt als ik in gedachten heb... Hebben jullie nog leuke tuinideeën?woensdag 20 februari 2013

Mijn meisje


Anderhalf jaar is Nora nu. Wat wordt ze al groot, mijn meisje... Ze eet zelf haar boterhammetje en kan vele gezichten trekken in slechts een paar seconden! Ze is ontzettend bij de hand en een waar puzzeltalent. Ze loopt het liefst de hele dag met haar koffertje en fotocamera door het huis. Ze kan zich prima alleen vermaken en zorgt goed voor haar pop. Ze is een grote fan van Bumba en Tijn is haar beste vriend.

vrijdag 15 februari 2013

dinsdag 12 februari 2013

Uitslag give-away en Valentijns-DIY-inspiratie

Random.org heeft besloten; de hartjesslinger gaat naar Eva Maria!
Wil je mij jouw adres even mailen via info@eendotjewat.nl? Hopelijk gaat het lukken 'm nog op tijd voor Valentijnsdag over de grens te krijgen... Ik ga in elk geval mijn best doen.

Op mijn Pinterest DIY-bord (pinterest.com/mariekie/diy) zijn veel ideeën te vinden om zelf iets leuks te maken voor Valentijnsdag. Hieronder alvast wat fijne plaatjes; het hartjes-gehalte is hoog, maar dat mag dan ook op die ene dag van het jaar, toch?

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Veel liefde gewenst!


maandag 11 februari 2013

De rode laarsjes


Nora en mama hebben nieuwe rode laarsjes!
Nu nog wat zonneschijn en dan kunnen we lekker op stap samen.

zaterdag 9 februari 2013

Give-away t/m 12 februari


Deze hartjesslinger  met liefde gemaakt stuur ik graag naar één van jullie voor Valentijnsdag.
Als je 'm wilt hebben, laat hieronder dan een berichtje achter.
Aanstaande dinsdag laat ik weten wie er gewonnen heeft, zodat de slinger woensdag op de post kan en hopelijk op Valentijnsdag nog arriveert.
Een heel fijn weekend allemaal!

donderdag 7 februari 2013

Geometrische ornamenten


Wie heeft het nu nog over kerst? Ja, ik. Bij mijn favoriete kringloopwinkel was de kerstafdeling vorige week ineens weer uitgebreid. Wellicht ruimen sommigen hun kerstspullen wel heel rigoureus op en brengen alles naar de kringloop. Ik vond onder andere deze prachtige geometrische ornamenten, de spuitsneeuw zat er nog op, maar ach, dat mag de pret niet drukken! Ik hoorde trouwens afgelopen week in het nieuws dat er mensen zijn die de kerstboom nu nog in huis hebben staan! Dat blijkt erg slecht te zijn voor je gezondheid. Best logisch.

vrijdag 1 februari 2013

Februari'13 - Quote

Bron: Pinterest

Elke eerste dag van de maand wil ik een mooie quote plaatsen, zodat we die maand goed kunnen beginnen! Ik heb veel leuke quotes verzameld op mijn Pinterest pagina: pinterest.com/mariekie/words, dus mocht je nog op zoek zijn naar wat inspirerende woorden, dan weet je waar je moet zijn.

De laatste tijd hoor en lees ik veel verdrietige verhalen. De maand januari is grijs en kil geweest, dat werkt niet erg bevorderend voor de gemoedstoestand. Ik ben nu ook wel klaar met de winter, maar deze maand moeten we nog even door voordat het weer lente wordt... Dus moeten we nóg meer dingen gaan doen waar we gelukkig van worden :-) Ik maak het binnen extra gezellig en kruip lekker onder een dekentje op de bank. Fijn weekend!