Onderwerpen

dinsdag 29 januari 2013

Vrolijke envelopjes en uitslag Give-away


Wat was het een druilerige dag vandaag... Maar lekker om binnen wat envelopjes te vouwen! Ik maakte deze vrolijke exemplaren van oude stripboeken en behangstaaltjes en plakte ze vast met post-it tape van de HEMA.

De vlaggenlijn uit de give-away wordt in een bijpassend stripboek-envelopje verstuurd en is voor Mim van Studio Sterrenstorm. Wil je jouw adresgegevens even doormailen op info@eendotjewat.nl? Dan komt het vlaggenlijntje zo snel mogelijk naar je toe.

Binnenkort meer Give-aways hier; ik ben druk bezig leuke dingen te bedenken en te maken natuurlijk ;-)

zaterdag 26 januari 2013

Heerlijk weekend!


We genieten van een weekend vol vrijheid;
lekker eten, koffie 'verkeerd' drinken, badderen, spelen, dansen, knuffelen...
Heerlijk samen thuis!

woensdag 23 januari 2013

Give-away t/m 28 januariDit is mijn eerste give-away; een vlaggenlijntje gemaakt van oude spaanse stripboeken. Hopelijk vinden jullie 'm leuk! Laat hieronder een berichtje achter als je het vlaggenlijntje wilt winnen.

Al tijden heb ik iets met vintage stripboeken, ik vind de kleuren prachtig en het papier is zo mooi mat. Ik kies dan voor de vrolijke, grappige strips zoals Felix the Cat, Popeye en Woody Woodpecker. Ik heb met de jaren al heel wat oudjes verzameld bij de kringloopwinkel en op rommelmarkten. Laatst vond ik enkele spaanstalige stripboekjes en daarvan maakte ik deze vlaggenlijn.

zondag 20 januari 2013

woensdag 16 januari 2013

KringloopvondstenVorige week bracht ik weer een bezoekje aan de kringloopwinkel.
Ik vond leuke dingen, zoals de bolletjes garen in 'mijn' kleuren! Het oma'tje is er jaloers op... nog helemaal nieuw. Helaas ben ik nog niet zo'n beste haakster, dus ben ik maar gaan punniken met m'n glitter-garen. Op Pinterest zag ik wat ideeën voor het maken van leuke hangers met een punnik-sliert en ijzerdraad. Als dit project af is, zal ik het hier zeker laten zien.
Ook vond ik een schattig blauw porseleinen konijn voor op de badkamer, ze heeft een wattengat ;-) Met watjes erin is het een pluizig staartje.
De witte kandelaar is is ook één van mijn nieuwste kringloopaanwinsten, net zoals het mooi gekleurde blik. Goed geslaagd, toch?


maandag 14 januari 2013

Fijne post!
Eigenlijk wilde ik vandaag een stukje schrijven over mijn recente kringloopvondsten... Maar toen kreeg ik post. En wat voor post! 101 Woonideeën, ja daar word ik altijd wel blij van, maar vandaag zat er ook nog een vrolijk ingepakt pakketje in mijn brievenbus. Ellen schreef vorige week over haar 'madammekes', die ik zo leuk vond dat ik haar vroeg of ik er eentje mocht kopen. Kopen was niet nodig vond Ellen, ze wilde mij er zo wel één opsturen. Toen ik haar mijn adres mailde, bedacht ik dat we er ook wel een swap van konden maken. Ellen is handig met textiel; ik kreeg van haar twee prachtige handgemaakte madammekes, een neon gehaakt telefoonhoesje (mijn telefoon past er precies in!) en een mooi gehaakte hartjessleutelhanger. Er zat ook nog een leuk kaartje bij het pakketje. Ik ben er super blij mee, dankjewel Ellen, zo lief! En nu hoop ik maar dat Ellen mijn spulletjes ook leuk gaat vinden. Ik ga vanavond aan de slag voor haar!

vrijdag 11 januari 2013

Fair Minds papierEind december won ik de 'Fair Minds DYO (design your own) papercraft kid' via de give-away van Ingthings. Afgelopen week kreeg ik 'm in de brievenbus, met een leuke vintage kaart en een mooi gevouwen kraanvogel van Ingrid. Dank je wel, Ingrid! Ik ben er erg blij mee. Ik zal me ook eens gaan verdiepen in de papiervouwkunst, dan heb ik meteen een bestemming voor deze prachtige papiertjes. Achter ieder vel papier van deze kid zit een goed verhaal. Ze zijn allemaal groen (figuurlijk dan); gemaakt van o.a. misdrukken van schoolboeken, versneden abri-posters, versierd krantenpapier en zelfs papier van gerecycled olifantenpoep!

dinsdag 8 januari 2013

Blij met m'n nieuwe camera!
Het is even uitproberen -mijn eerste spiegelreflexcamera-, maar ik ben erg blij met m'n nieuwe Nikon D3200. Nora vindt het leuk om model te spelen, ze heeft er zelfs een mooie ketting voor omgedaan... tuttebel!

donderdag 3 januari 2013

Januari'13 - Quote

Bron: Pinterest

Elke eerste dag van de maand wil ik een mooie quote plaatsen, zodat we die maand goed kunnen beginnen! Ik heb veel leuke quotes verzameld op mijn Pinterest pagina: pinterest.com/mariekie/words, dus mocht je nog op zoek zijn naar wat inspirerende woorden, dan weet je waar je moet zijn.

De quote voor januari is een beetje te laat, omdat persoonlijke nieuwjaarswensen natuurlijk voor gaan! Maar daar is 'ie dan... tadadada! Helemaal mee eens. Anki schreef het ook al op haar blog; 'aardig zijn voor elkaar kan zo veel betekenen'. En daar voeg ik graag nog aan toe dat aardig zijn voor jezelf ook niet vergeten mag worden! Spread the word.

dinsdag 1 januari 2013

Een stralend 2013!


Een heel gelukkig 2013 gewenst, lieve bloglezers... Ik word ontzettend blij van al die aardige berichtjes van jullie! Dank jullie wel, ik had niet verwacht dat bloggen zo leuk zou zijn. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar gaat brengen hier in blogland. Veel gezelligheid, dat sowieso ;-)